17 Temmuz 2018 Salı
Anasayfa > HABERLER > Zabıta Ekipleri Fırınlara Denetim Yaptı

Zabıta Ekipleri Fırınlara Denetim Yaptı

11.07.2018 15:35 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Hilvan ilçe merkezinde bulunan fırınlara yönelik denetimlerini arttırdı.
Zabıta Ekipleri Fırınlara Denetim Yaptı

İlçe genelinde düzenlenen denetimlerde ekmek gramajı,dezenfekte, havalandırma sistemi iş yeri açma ruhsatı ,ve hafta sonu tatil ruhsatları  odaların temizliği ve sağlığa uygunluk durumu  kontrol edildi.

Vatandaşların sağlığını dikkate alarak fırınlara yönelik rutin denetimlerde bulunan Hilvan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinden yapılan açıklamaya göre halkımızın talep ve şikayetleri doğrultusunda denetimlerimizi arttırdık şuana kadar yaptığımız denetimlerde herhangi bir sorunla karşılaşmadık amacımız fırınlarımızın daha sağlıklı bir ortamda hizmet vermeleri hijyen kurallarına uymayan iş yerlerine de gerekli işlemlerin yapılacağı açıklamasında bulunan Zabıta Müdürlüğü ekipleri hijyenik koşullar ,gramaj ve resmi evraklar açısından yapılan denetimlerde kurallara uyan işletmecilere ve çalışanlarına teşekkür etti.