20 Kasım 2017 Pazartesi
Anasayfa > HABERLER > Yeni Mahallede Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmalarımız Devam Ediyor

Yeni Mahallede Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmalarımız Devam Ediyor

10.10.2017 09:59:43 12 14 16 18 yazdır
Hilvan belediyesi fen işleri müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sürdürdüğü kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.
Yeni Mahallede Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmalarımız Devam Ediyor

Yapılan çalışmaları yerinden takip eden Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık yaptığı açıklamada ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde planlanan kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımız durmadan devam edecek.Belediyemizin fen işleri müdürlüğü ekipleri  tarafından  yeni mahallemizde birden çok amaca hizmet edecek olan Çok Amaçlı Kadın Kültür Evinin çevre düzenleme çalışmalarına başlayarak sokaklarda yapımı tamamlanan ve bitme aşamasına gelen sokakların yol kazma,kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ederek bütün mahallelerde çalışmayı sürdürüyor.yapılan çalışmaların bitmesinden sonra ilçemizin modern bir görünüme kavuşacağını söyleyerek bunun için elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız bu kapsamda yollarımızı en kısa zamanda bitirip halkımızın hizmetine sunacağız açıklamasında bulundu.