22 Haziran 2018 Cuma
Anasayfa > HABERLER > Vali Erin Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Erin Muhtarlarla Bir Araya Geldi

10.06.2018 08:53 12 14 16 18 yazdır
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya geldi
Vali Erin Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erinin katılım gösterdiği İftar programına İl Jandarma komutanı Albay Nuri Öztürk , Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Himmet Durgut,İl Müftüsü İhsan Açık,İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız ,Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.Muhtarlar ve STK temsilcilerine hitap eden Vali Erin Hilvan da yapılan hizmetlere değindi.

Vali Erinin Katılım gösterdiği iftar programında konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Belediye olarak yapılan hizmetlere değinerek Hilvan Belediyesi olarak hiçbir ayrım göstermeden İlçe merkez ve kırsal mahallelerde Eğitim , Sağlık  ve  Ulaşım gibi konularda hizmet götürmediğimiz yer kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz diyerek düzenlenen iftar programına katılım gösteren herkese teşekkür etti.