20 Kasım 2017 Pazartesi
Anasayfa > HABERLER > Vali Abdullah Erin'den Hilvan'a Ziyaret

Vali Abdullah Erin'den Hilvan'a Ziyaret

14.11.2017 01:22:30 12 14 16 18 yazdır
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, akşam geç saatlerde Hilvan'a gelerek vatandaşlarla buluştu.
Vali Abdullah Erin'den Hilvan'a Ziyaret

Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız ve Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık tarafından karşılanan Vali Erin, İzollu Bozan Bey Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek kendilerine hayırlı işler diledi. Beraberindekilerle esnaf ziyareti yapan Vali Erin, gittiği bir kahvehanede vatandaşlarla birlikte çay içerek sohbet etti. Vatandaşların kendisine ilettiği sorunlarla yakından ilgilenen Erin, gece geç saatlerde ilçeden ayrılarak Şanlıurfa'ya gitti.

Şanlıurfa Valisi Adullah Erin'in Hilvan'a yaptığı ziyaretinde, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Tanrısever ve İlçe Emniyet Müdürü Nuri Sarıyar eşlik etti.