19 Ekim 2018 Cuma
Anasayfa > HABERLER > Taşeron İşçi Alım Mülakat Sonuçları Açıklandı

Taşeron İşçi Alım Mülakat Sonuçları Açıklandı

23.03.2018 17:39 12 14 16 18 yazdır
Taşeron işçilerin işçi statüsüne geçişi ile ilgili yapılanı mülakat sonuçları açıklandı.
 Taşeron İşçi Alım Mülakat Sonuçları Açıklandı

Hilvan Belediyesi bünyesinde çalıştırılmak üzere daha önce yaptıkları başvuruyla birlikte güvenlik soruşturmaları tamamlanan taşeron işçilerinin işçi statüsüne geçmeleri ile ilgili yapılan mülakat sonuçları açıklandı.

Sınav komisyonu tarafından mülakata tabi tutulan taşeron işçilerine genel olarak çalıştığı birimle ve genel kültür soruları soruldu. Yapılan mülakat sonucunda başarılı görülen 92 kişi işçi statüsüne geçmeye hak kazandı.

Taşeron işçilerin geçişi ile ilgili olarak açıklama yapan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 'Öncelikle yapılan düzenleme ile işçi statüsüne geçen tüm işçi kardeşlerime hayırlı olsun. Daha önce nasıl hep bir arada Hilvan'a hizmet ettiysek, bundan sonra da aynı şekilde büyük bir özveriyle birlikte çalışmaya devam edeceğiz' dedi.