20 Kasım 2017 Pazartesi
Anasayfa > HABERLER > Milletvekili Halil Özcan'dan Hilvan Belediyesi'ne Ziyaret

Milletvekili Halil Özcan'dan Hilvan Belediyesi'ne Ziyaret

19.09.2017 17:14:14 12 14 16 18 yazdır
Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Halil Özcan, Hilvan Belediyesi'ni ziyaret ederek bazı temaslarda bulundu.
Milletvekili Halil Özcan'dan Hilvan Belediyesi'ne Ziyaret

Hilvan Belediyesi'ne yaptığı ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile görüşüp fikir alışverişinde bulunan Özcan, ardından Şanlıurfa AK Parti Yönetim Kurulu üyesi, İl Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı İbrahim Kaymaz ile birlikte AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada eski ilçe başkanı Hanif Düzme ve yeni ilçe başkanı Mustafa Cidir ile partililerle görüştü.

Beraberindekilerle Hilvan Bilgi Evi'ni ziyaret eden Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Hali Özcan, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hilvan Bilgi Evi'nde verilen eğitim sonuçlarının sınavlara çok güzel yansıdığını belirten Özcan, katkı ve desteklerinden dolayı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a teşekkür etti.