21 Eylül 2018 Cuma
Anasayfa > HABERLER > Mehmet Ali Cevheri Hilvan'da

Mehmet Ali Cevheri Hilvan'da

05.06.2018 09:00 12 14 16 18 yazdır
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında Hilvan'da bir takım temaslarda bulundu.
Mehmet Ali Cevheri Hilvan'da

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Hilvan Belediyesi Meclis Üyeleri ile AK Parti Hilvan İlçe Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetim Başkanı Başkanı Suphi Bedlek'in eşlik ettiği Cevheri, ziyaret ettiği kırsal mahallelerden destek talep etti.

Günün erken saatlerinden itibaren Hilvan'daki temaslarına başlayan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, beraberindekilerle Hilvan'ın Çakır, Yuvacalı, Geyikören, Arpalı, Akçakepir, Çekören, Karapınar, Balkı, Gölcük, Kuskunlu ve Aşağı Kamış kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği mahallelerde vatandaşların sorunlarını dinleyip taleplerini alan Cevheri, akşam geç saatlerde de Hilvan ilçe merkezinde esnafları ziyaret edip kendileri ile sohbet etti.

24 Haziran'da yapılacak seçimlerde yürütülen çalışmaları değerlendiren Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık "Sadece seçim sürecinde değil, normal zamanla dilimlerinde de her zaman halkımızla iç içeyiz ve daima istişare halindeyiz. Bu nedenle, gittiğimiz her yerde sıcak bir ilgiyle karşılaşıyor ve samimi ortamlarda bir araya geliyoruz. Destek talebinde bulunduğumuz Hilvanlılardan çok güzel olumlu tepkiler alıyoruz. İnşallah 24 Haziran başta Türkiye olmak üzere Şanlıurfa'ya ve Hilvan'a ikinci bir bayram olur" dedi.