20 Kasım 2017 Pazartesi
Anasayfa > HABERLER > KIRSAL MAHALLELERDE STABİLİZE YOL ÇALIŞMALARI BAŞLADI

KIRSAL MAHALLELERDE STABİLİZE YOL ÇALIŞMALARI BAŞLADI

24.10.2017 14:19:18 12 14 16 18 yazdır
Gölcük ve Mantarlı kırsal mahallesinde stabilize yol çalışması ve kilitli parke taşı döşeme çalışması başladı
KIRSAL MAHALLELERDE STABİLİZE YOL ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gölcük kırsal mahallesinde yapılan taziye evinin çevre düzenleme çalışmasına başlayan Hilvan Belediyesi fen işleri müdürlüğü ekipleri  Mantarlı mahallesinde Stabilize yol çalışmasına  başladı.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Mantarlı Mahalle Muhtarı  ihtiyaçlarımız doğrultusun da belediye başkanımız Aslan Ali Bayık sağ olsun mahallemizin daha sağlıklı ve kullanılabilir bir görünüm kazanması için yollarımızın bakım ve onarımı kapsamında  elinden gelen her şeyi yapıyor kendisine ve fen işleri müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ediyorum dedi.

Hilvan belediyesi fen işleri müdürlüğü ekipleri vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz Hilvan merkez ve kırsal mahalleler de  asfalt serim, yama, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor açıklamasında bulundu.