16 Ekim 2018 Salı
Anasayfa > HABERLER > Kırsal Mahallelerde Stabilize Yol Çalışmaları

Kırsal Mahallelerde Stabilize Yol Çalışmaları

14.12.2017 14:33 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde stabilize yol çalışmalarını sürdürüyor.
Kırsal Mahallelerde Stabilize Yol Çalışmaları

Kırsal Mahallelerde  çalışmalarını hızlandıran Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların yol ihtiyaçlarını karşılamak için yeni yollar açma, yol tamiri ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına da ara vermeden devam etti.

Çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri  yaz aylarında toz ve topraktan kış aylarında ise çamur deryasından geçilemeyen yollar yaptığımız çalışmalarla daha modern bir görünüm kazanacak açıklamasında bulundu.

Yapılan çalışmalarla ilgili memnuniyetini dile getiren vatandaşlar ise her hangi bir ihtiyacımız olduğu zaman Hilvan Belediyesine iletiyoruz ihtiyaçlarımız ne olursa olsun karşılanıyor şu anda çalışmalar devam ediyor bize her konuda destek olan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a ve Hilvan Belediyesi Fen işleri müdürlüğüne çok teşekkür ederiz dedi.