21 Ocak 2018 Pazar
Anasayfa > HABERLER > Kapı Kapı Dolaşıp Vatandaşın Derdini Dinlediler

Kapı Kapı Dolaşıp Vatandaşın Derdini Dinlediler

23.12.2017 15:39 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediyesi Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi İdarecileri Yeni doğan ve Gölcük kırsal mahallesinde vatandaşların sorunlarını dinledi.
Kapı Kapı Dolaşıp Vatandaşın Derdini Dinlediler

Vatandaşların sorun ve öneri ve taleplerini dinlediğini belirten Hilvan kadın bilgilendirme ve kültür merkezi idarecileri hiçbir ayrım yapmadan herkesin sorunlarını dinlediğini belirterek bugün yeni doğan ve gölcük kırsal mahallesindeki vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik yapılmasını istediklerini not aldık aldığımız bu notlar birimimizde değerlendirdikten sonra yapılması gerekenler için ilgili yerlere hemen talimat veriliyor dedi.

Yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getiren  vatandaşlar Hilvan Belediye başkanı Aslan Ali Bayık ve çalışma ekipleri  ellerinden geleni fazlasıyla yaptıklarına inanıyoruz diyerek teşekkür etti.