20 Kasım 2017 Pazartesi
Anasayfa > HABERLER > KADIN KÜLTÜR MERKEZİNDEN AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

KADIN KÜLTÜR MERKEZİNDEN AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

14.10.2017 09:15:05 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediyesi Kadın Kültür Merkezi 150 Kişilik Aşure Günü Etkinliği Düzenledi
KADIN KÜLTÜR MERKEZİNDEN AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Hilvan Belediyesi Kadın kültür merkezi kursiyerleri yaptıkları aşureleri merkez çalışanlarına ve vatandaşlara ikram etti.aşureyi oluşturan malzemelerin kendi tatlarını bırakıp ortaya farklı bir tat çıkarttığını belirten kadın kültür merkezi sorumluları aşure etkinliğimiz kuranı kerim tilaveti ve dualarla başladı Hürmete Layık anlamına gelen muharrem ayında  birlik beraberlik ve dayanışmanın sembolü olan aşurede olduğu gibi bizde bütün farklılığımızla birlik ve beraberlik içerisinde güzeliz açıklamasında bulundu.

Muharrem ayı dolayısıyla Hilvan Kadın kültür merkezi tarafından düzenlenen aşure etkinliğine Katılan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayıkın Eşi Fatma Bayık yaptığı açıklamada biz sürekli buradaki öğrencilerle birlikteyiz onların neler yapabileceklerine yakından şahit olmakla birlikte bugün yaptıkları aşureleri birlikte süsleyerek hem tattık hem de konuklarımıza ikram ettik.etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum açıklamasında bulundu.yapılan dua ve açıklamaların ardından etkinlik aşure dağıtımıyla sona erdi.