20 Kasım 2017 Pazartesi
Anasayfa > HABERLER > İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

14.09.2017 15:37:51 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediyesi, kırsal ve merkez mahallelerde ilaçlama çalışmalarını aralık sürdürüyor. Nisan ayı itibarı ile başlayan ilaçlama çalışmaları, mevsimsel şartlara bağlı olarak devam edecek.
İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

İlçe merkezi Karacurun, Bağlar, Yeni Mahalle, Bahçelievler ve Çimdelli Mahalleleri başta olmak üzere, kırsal mahallelerde de ilaçlama çalışmalarının mevsim sonuna kadar sürdürüleceğini belirten Hilvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü;

'Merkez ve kırsal mahallelerimizde mevsimle şartlara bağlı olarak vatandaşlarımızın birtakım hastalıklara maruz kalmaması bakımından Nisan ayından beri başlatılan vektörle mücadelemiz devam etmektedir. Toplam 3 araçla haşerelere karşı yürütülen çalışmalar, aynı şekilde mevsimsel şartlara bağlı olarak devam edecektir. Özellikle geceleri yoğun bir tempo ile yapılan ilaçlama, gece geç saatlere devam etmektedir' dedi.