21 Eylül 2017 Perşembe
Anasayfa > HABERLER > Hilvanlılar Bu Sofrada Buluştu

Hilvanlılar Bu Sofrada Buluştu

16.06.2017 21:51:36 12 14 16 18 yazdır
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hilvan'da iftar yemeği verildi. Belediye Meydanı'nda verilen iftar yemeğine yüzlerce kişi katıldı.
Hilvanlılar Bu Sofrada Buluştu

Yoğun katılımın gerçekleştiği iftara Hilvan Kaymakamı Eyüp Özdemir, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Hilvan Belediye başkanı Aslan Ali Bayık, Siyasi Parti Başkanları ve STK Başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar öncesi Hilvan'da esnafları ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Hilvan'a yapılan yatırımların devam edeceğini belirterek, Hilvan'ın gelişmesi için çalışmalarımız sürüyor dedi.

İlahilerin seslendirildiği meydanda, vatandaşlarla birlikte iftar açan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, vatandaşların Ramazan'ını kutlayarak emeği geçenlere teşekkür etti.