21 Eylül 2017 Perşembe
Anasayfa > HABERLER > Hilvan'da 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

Hilvan'da 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

16.07.2017 04:42:19 12 14 16 18 yazdır
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik etkinlikleri kapsamında, tüm Türkiye'de olduğu gibi Hilvan'da da bir dizi program düzenlendi. Akşam saatlerinde başlayan etkinlikler sabah namazı sonrasına kadar devam etti.
Hilvan'da 15 Temmuz Şehitleri Anıldı

Hilvan Kaymakamı Eyüp Özdemir, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Siyasi Parti Başkanları, kurum amirleri, STK Başkanları ve yüzlerce kişinin katıldığı Milli Birlik Yürüyüşü ile başlayan etkinlik, demokrasi meydanında akşam namazıyla devam etti.

15 Temmuz demokrasi Meydanı'nda kurulan platformdan Hilvan Belediye Başkanı ve Kaymakam Eyüp Özdemir, milli birlik ve beraberliğin önemine değinerek, geçtiğimiz yıl 15 Temmuz'da hain darbe girişim gibi kalkışmaların asla başarılı olamayacağını belirtti.

Sinevizyon gösterisinin ardından, siyasi parti başkanları ve STK başkanları da aynı şekilde 15 Temmuz ile ilgili mesajlarını verdi. Ardından yatsı namazı ile birlikte şehitler için hatim duası yapıldı. Yoğun kalabalığa yapılan ikram sonrasında bir arada bulunan kalabalık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarını canlı izledikten sonra sabah namazıyla beraber dağıldı.