16 Ekim 2018 Salı
Anasayfa > HABERLER > Hilvan'da Yol Yıkama Ve Temizleme Çalışması

Hilvan'da Yol Yıkama Ve Temizleme Çalışması

15.08.2018 16:49 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri cadde ve sokaklarda yol yıkama ve temizleme çalışması başlattı
Hilvan'da Yol Yıkama Ve Temizleme Çalışması

Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğünce yıkanan cadde ve sokaklar biriken toz ve çamurdan arındırılmış oluyor. Vatandaşların daha hijyenik bir ortamda hareket edebilmesi için ilçenin bütün yol ve sokaklarında sabahın erken saatlerinde  yıkama ve temizleme çalışması başlatan ekipler dikey yerleşim yerleri, yol ve kaldırım kenarlarında biriken çevreye rahatsız edici koku salan çöp ve atıklardan arındırarak çalışmalarını gece geç saatlere kadar sürdürdü.

Hedef Tertemiz Bir Hilvan

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık  Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce başlatılan yol yıkama ve temizleme çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada ekiplerimizin başlattığı yol yıkama ve temizleme çalışmaları ile ilçemiz daha temiz bir görünüme kavuştu. Halkın sağlığını ilgilendiren konularda hassas davranan ekiplerimiz çevrede biriken çöp atıkları nedeniyle oluşacak hastalıklarında önüne geçmiş oluyor .Halkımızın memnuniyeti bizim için çok önemli çalışmalarımız program dahilinde devam edecek yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum hedefimiz tertemiz bir Hilvan dedi.