19 Ekim 2018 Cuma
Anasayfa > HABERLER > Hilvan'da yeni semt pazarının açılışı yapıldı

Hilvan'da yeni semt pazarının açılışı yapıldı

03.04.2018 18:05 12 14 16 18 yazdır
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yeni semt pazarının açılışı törenle gerçekleştirildi.
Hilvan'da yeni semt pazarının açılışı yapıldı

Hilvan Belediyesi'nce yer tahsisi yapılan Yeni Mahalle'de yapımı tamamlanan semt pazarının açılışına,Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çitçi, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ile esnaf vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 'Hilvan'da, alt yapı ve üst yapı ile birlikte sosyal, kültürel ve ekonomik olarak ciddi bir büyümeyi herkes görebilmektedir. Gerek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve gerekse Hilvan Belediyesi tarafından yapılan bütün hizmetlere karşılık duyarsız kalmayan vatandaşlarımız, zamanı geldiğinde yapılan hizmetlere en güzel şekilde  karşılık vermiştir. Bu noktada tüm Hilvanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bugün burada açılışını yaptığımız semt pazarının başta Hilvan olmak üzere tüm esnaf kardeşlerime hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum' dedi.

Yapımı tamamlanan semt pazarının çok amaçlı olarak kullanılabileceğini ifade eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 'Hilvan ilçesinde yapımını tamamladığımız semt pazarının çok amaçlı olarak kullanılabilecek. Tüm ilçelerimizde Kapalı Semt Pazarlarının yapımı tamamlıyoruz, hem ilçede ki ihtiyacı karşılamak hem de halkımızın temiz bir ortamda alışverişini yapmasını sağlamak istiyoruz. İlçelerde gerçekleştirdiğimiz projeleri yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde ilçe belediyelerimize devrediyoruz. AK Belediyecilik mantığı ile hareket ediyor ve bu kapsamında tüm belediyelerimizi bir bütün olarak görüyoruz. Hilvan da yaşayan vatandaşlarımızı önemsiyoruz, onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bizlerde onlara doğru hizmet etmeyi ibadet aşkıyla görüyoruz” dedi.