16 Ekim 2018 Salı
Anasayfa > HABERLER > Hilvan'da Aşure Etkinliği

Hilvan'da Aşure Etkinliği

05.10.2018 09:23 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediyesi Kadın Bilgilendirme ve Kültür Merkezi eğitmen ve kursiyerleri tarafından hazırlanan aşure vatandaşlara dağıtıldı.
Hilvan'da Aşure Etkinliği

Kültür Merkezi bünyesinde düzenlenen etkinliğe, Hilvan Kaymakamı Furkan Duman, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir , kurum amirleri, kursiyer ve vatandaşlar katıldı. Birlik, beraberlik ve dayanışma ile birlikte şifa anlamını taşıyan aşure gününde, yapılan aşureleri misafirlere dağıtan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ' Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın ve hep birlikte var olabilmenin en büyük örneklerinden olan Aşure, İslami kültürümüzün de çok güzel ve anlamlı bir sembolüdür. Bugün burada, kursiyerlerimiz tarafından büyük bir emek verilerek yapılan Aşure'yi büyük bir keyif alarak konuklarımıza dağıttık. Rabbim'den, gelecekte de bu birlik ve beraberliğimi daim kılmasını temenni ediyorum. Yapımında emeği geçenlere ve yapılan ikramdan tatmak üzere gelenlere teşekkür ediyorum' dedi.