21 Eylül 2018 Cuma

29.06.2018 17:46 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Bilgi Evi Öğrencileri Sınav Öncesinde Stres Attı
 Hilvan Bilgi Evi Öğrencilerine  Sınav Öncesi Moral

30 Haziran ve 1 Temmuz tarihlerinde yapılacak YKS (Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı) öncesi Hilvan Belediyesi Bilgi Evi öğrencileri yoğun bir eğitim sezonunun ardından stres atarak doyasıya eğlendi.

Hilvan Belediyesi tarafından özel bir mekanda tertip edilen programa, Bilgi Evi öğretmen ve öğrencileri ile veliler katıldı. Öğrenciler tarafından programa davet edilen Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız, Belediye başkanı Aslan Ali Bayık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut ile Halk Eğitim Müdürü Bakır Oğan, öğrencilere sınav öncesi başarı dilekleri diledi.

Cumartesi günü TYT (Temel Yeterlilik Testi) ve Pazar günü AYT (Alan Yeterlilik Testi) olmak üzere hafta sonu yapılacak YKS'ye girecek Bilgi Evi'nden 180 öğrenci sınava girecek.