16 Ekim 2018 Salı
Anasayfa > HABERLER > Hilvan Belediyesinden Okullara Tam Destek

Hilvan Belediyesinden Okullara Tam Destek

12.12.2017 15:09 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediyesi Merkez ve kırsal mahallelerdeki okullara bakım ve onarım çalışması yaptı.
Hilvan Belediyesinden Okullara Tam Destek

Yeni eğitim ve öğretim sezonunun başlamasıyla öğrencilerin daha hijyenik bir ortamda eğitim görebilmesi için çalışma başlatan Hilvan Belediyesi tarafından Hilvan merkez ve kırsal mahallelerde ki okulların bakım ve onarımını gerçekleştirip yolları ve bahçeleri asfalt yapıldı.öğrencilerin daha rahat vakit geçirebilmesi için yeni çocuk oyun grupları kuruldu. Yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan okul idarecileri  Başkanımız sağ olsun bizi ziyaret etti okulun ihtiyaçlarını yerinde gördükten sonra Hilvan belediyesi fen işleri müdürlüğü ekipleri okulumuzun çevre düzenlemesini yapmaya başladılar  mahallemiz ve okulumuza yaptığı desteklerden dolayı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayıka çok teşekkür ediyoruz açıklamasında bulundu.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık her yıl olduğu gibi bu yılda Hilvan Merkez ve kırsal mahalle okullarımızda kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdik öğrencilerimizin daha hijyen ve sağlıklı eğitim görmesi için okullara boya badana ve tadilat yaptıktan sonra okul yollarını ve bahçelerini asfalt yaptık.Bütün bu çalışmalarımız eğitime verdiğimiz desteklerin bir göstergesidir diyerek çalışmalarımız devam edecek dedi.