20 Kasım 2017 Pazartesi
Anasayfa > HABERLER > HİLVAN BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK DEVAM EDİYOR

HİLVAN BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK DEVAM EDİYOR

25.10.2017 10:40:26 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediyesi Fen işleri müdürlüğü tarafından Kuskunlu İlk ve Ortaokulunda çevre düzenleme çalışması başlatıldı.
HİLVAN BELEDİYESİNDEN EĞİTİME DESTEK DEVAM EDİYOR

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla öğrencilerin daha hijyenik bir ortamda eğitim görmeleri için Hilvan merkez ve kırsal mahallerde çalışma başlatan Hilvan Belediyesi  Kuskunlu İlk ve Ortaokulunda yıkama çalışması , çöp kovaları ve okul bahçesine bank yerleştirdikten sonra çevre düzenleme çalışmasına başladı.

Yapılan çalışmalarla ilgili memnuniyetini dile getiren Okul idarecileri yaptığı açıklamada Belediyemizin 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birçok çalışması olmuştur.katkılarından dolayı Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a çok teşekkür ederiz açıklamasında bulundu.

Çalışmalarla ilgili değerlendirmeler de bulunan Başkan Bayık okul idarecilerinden gelen talepleri dinleyerek imkanlar ölçüsünde çözüm buluyoruz yeni eğitim ve öğretim yılının açılmasıyla okullarımızda yıkama çalışması yapıp çöp kovası ve bank yerleştirdik bunun yanı sıra  peyzaj, dolgu , boya çalışması yaptık belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz dedi.