20 Kasım 2017 Pazartesi
Anasayfa > HABERLER > Hilvan Belediyesi Kadın Kültür Merkezi Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Hilvan Belediyesi Kadın Kültür Merkezi Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

28.09.2017 10:18:06 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediyesi Kadın Kültür Merkezi Hilvan Merkez ve Kırsal Mahallelerde Çalışmalarını Sürdürüyor
Hilvan Belediyesi Kadın Kültür Merkezi  Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Hilvan Belediyesi Kadın kültür merkezi  Hilvan merkez ve kırsal mahallelerde engelli ve bakıma muhtaç ailelerin saç kesim ve bakımını yaparak  vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kapı kapı dolaşıp ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Konu hakkında bilgi aldığımız kadın kültür merkezi yetkilileri ; İhtiyacını hissettiğimiz her konuda bayanlara eğitim,rehberlik ve danışmanlık hizmeti sunmaktayız bunun yanında kadın kültür merkezimizde bayanların el becerilerini geliştirmek,gelir elde etmek,ev ekonomisine katkıda bulunmak için dikiş kursu , el sanatları kursu ve kuaför kurslarıyla bayanlara hizmet vermekteyiz.

Kadınlarımızın Hilvan kadın kültür merkezinden faydalanabilmeleri için hiçbir engel bulunmamakla birlikte kadın kültür merkezimize başvurarak nelerden faydalanabileceğini öğrenebilirler.Hilvanlı bayanlara verdikleri destek ve yardımlarından dolayı Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık'a çok teşekkür eder saygılar sunarız açıklamasında bulundu.