21 Ocak 2018 Pazar

25.12.2017 09:03 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediye Spor Badıllı Gençlik Spor karşısında 2-1 galip geldi
Hilvan Belediye Spor 2-1 Kazandı

Cumartesi Günü Hilvan da oynanan Hilvan Belediye Spor  Badıllı Gençlik Spor karşısında oynadığı etkili futbolla 2-1 kazanarak puanını 22'ye çıkardı.

Amatör A grubunda mücadele eden mücadeleye yaklaşık iki bin taraftarın izlediği zorlu karşılaşma da her iki takım doksan dakika boyunca etkili futbol ortaya koydu Hilvan Belediye Sporun gollerini maçın ilk yarsında Muhammet Heyiş ve İkinci yarının son dakikalarında  Yılmaz Kerteş kaydetti .

Hilvan Belediye Spor Başkanı Cenap Torgut maç sonu yaptığı açıklama şöyle: Oyuncularımı öncelikle kutluyorum 90 dakika boyunca  çok iyi mücadele ettiler kaçırdığımız çok net gol pozisyonları oldu yinede bulduğumuz iki golle rakip Badıllı Gençlik Spor'u yendik ve liderliğimizi sürdürdük bizi maç boyunca destekleyen hilvanlı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum dedi.