19 Ağustos 2018 Pazar
Anasayfa > HABERLER > Başkan Bayık Gençlere Seslendi

Başkan Bayık Gençlere Seslendi

29.01.2018 08:16 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Ak Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir TÜGVA Hilvan İlçe Gençlik Vakfı'na konuk oldu.
Başkan Bayık Gençlere Seslendi

Hilvan Tügva İlçe temsilciliğinin düzenlemiş olduğu "Diriliş Sohbetleri" kapsamında konuşmacı katılımcı olarak katılan Başkan Bayık topluma faydalı gençler yetiştirmek için şimdiye kadar nasıl çabaladıysak bundan sonrada var gücümüzle çabalamaya devam edeceğiz 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı içerisinde Hilvan Belediyesi bünyesinde açılan Bilgi evinde üniversiteye hazırlık gören 65 öğrenciden 49'u üniversiteye yerleşti önümüzdeki yıllarda bu sayının artacağından şüphemiz yok gençlerimiz çalışıyor ve çabalıyor diyerek gençlere nasihatlerde bulunan Başkan Bayık geleceğimizin teminatı sizlersiniz kötü alışkanlıklardan uzak durun ,  kendinize güvenin ve araştırmacı olun çünkü tarihimizi gelecek nesillere aktarmak siz değerli gençlerimizin sayesinde olacak .

GENÇLERE GÜVENİYORUM

Başkan Bayık Gençlere önemli mesajlar vererek her geçen gün daha çok araştıracaksınız.Eskiden bilgi denince aklımıza üniversite diploması gelirdi ama günümüzde bir diplomaya sahip olmak her şey için yeterli değil her geçen gün gelişen bir teknoloji çağında yaşıyoruz insanlar tartışarak, araştırarak, hayalleri ve idealleriyle başarılı olur biz Hilvan belediyesi olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz çabalıyoruz ve her zaman siz gençlerin yanındayız dedi.