17 Temmuz 2018 Salı
Anasayfa > HABERLER > Bayık Öğrencilere Başarılar Diledi

Bayık Öğrencilere Başarılar Diledi

28.12.2017 08:19 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız Bilgi Evi öğrencilerini ziyaret etti.
Bayık Öğrencilere Başarılar Diledi

Hilvan belediyesinin eğitim ve öğretime yönelik önemli bir çalışması var diyen Başkan Bayık  Hilvan belediyesi bünyesinde (TYT) temel yeterlilik testi  ve  (YKS) yüksek öğretim kurumları sınavına hazırlanan Bilgi evi öğrencileriyle bir süre sohbet ederek size sunulan imkanları iyi değerlendirin bur da tecrübeli eğitmenler gözetiminde eğitim alıyorsunuz size her türlü imkanı sunduk  geleceğin öğretmenleri, doktorları , mühendisleri sizlersiniz özellikle  üniversite seçimi yaparken meslek olarak istediğiniz  bölümleri seçin diyerek öğrencilere başarılar diledi.

Yıldız : Geleceğin Eğitmenleri Sizlersiniz

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile birlikte Bilgi Evi öğrencilerini ziyaret eden  Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız öğrencilere tavsiyelerde bulunarak sizin için elimizden geleni yapmaya hazırız geleceğiniz bizim için çok önemli  inşallah hepiniz hedefinize ulaşırsınız geleceğin eğitmenleri sizler olacaksınız dedi.