20 Kasım 2017 Pazartesi

18.10.2017 12:12:45 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık vatandaşların sorunlarını dinliyor
BAŞKAN BAYIK VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLİYOR

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali  Bayık vatandaşların sorunlarını çözme amacıyla mahalle mahalle dolaşıp haftanın belirli günlerinde de halkı makamında kabul ediyor.  halkın istek ve taleplerini yerine getirmek için Hilvan merkez ve kırsal mahallelerde  vatandaşların her türlü sorununu çözüme kavuşturmak için yüz yüze  görüşüp vatandaşların bilgilendirilmesi için ilgili daire amirlerine talimat veriyor.

Halkın sorunlarını çözmek için vatandaşlarla  birebir görüşen Başkan Bayık yaptığı açıklamada vatandaşlarımızın memnuniyeti için gece gündüz demeden Hilvan merkez ve kırsal mahallelerde ayrım yapmaksızın alt ve üst yapı çalışmalarımız kat ve kat artarak devam ediyor  halkımızın ne istediğini kendilerinden ve mahalle muhtarlarından dinleyerek  çözüme kavuşturmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız bu kapsamda vatandaşların mağdur duruma düşmemeleri için gecesini gündüzüne katıp çalışan birim amirlerimize ve yaptığımız çalışmalardan dolayı bizi tebrik eden vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Bayıkla yüz yüze görüşüp sorunlarını ileten  vatandaşlar kendilerini makamında kabul ederek sorunlarının çözümü noktasında her türlü fedakarlığı yapan  Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a ne kadar teşekkür etsek azdır açıklamasında bulundu.