26 Nisan 2018 Perşembe

15.12.2017 17:11 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Esnafları Ziyaret Etti
Başkan Bayık Esnafları Ziyaret Etti

Hilvan Belediye Başkanı Aslanı Bayık esnafları sık sık  ziyarette bulunarak istek ve taleplerini dinliyor .

Her fırsatta esnafları ziyaret eden Başkan Bayık alış veriş yapan vatandaşlarla da sohbet ederek talep ve şikayetlerini dinledi. Hilvan Belediyesinin yaptığı çalışmalardan memnuniyetini dile getiren esnaf ve vatandaşlar Başkanımız sağ olsun bizi her zaman ziyarette bulunur .

Başkanımız Sadece esnafların  değil Hilvan Merkez ve kırsal mahallelerde de vatandaşlarını yalnız bırakmayarak sorun ve ihtiyaçlarını gidermek için var gücüyle çalıyor dedi.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Bayık esnaflarımızı ziyaret edip sorunlarını dinledik belediye olarak esnaf ve vatandaşlarımızın ihtiyaçları ne olursa olsun karşılamaya hazırız çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek dedi.