26 Nisan 2018 Perşembe
Anasayfa > HABERLER > Başkan Bayık Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Bayık Çalışmaları Yerinde İnceledi

20.12.2017 13:25 12 14 16 18 yazdır
Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Kırsal Mahallelerdeki Çalışmalarını sürdürüyor
Başkan Bayık Çalışmaları Yerinde İnceledi

Kırsal mahallelerdeki yol ve sokak çalışmalarını aralıksız sürdüren Hilvan Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri mahalle ayrımı yapmadan stabilize yol ve kilitli taş parke döşeme çalışmalarına  devam etti.

Yapılan Çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren kırsal mahalle sakinleri İlçemiz mahalleler arasında Hilvan Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yapılan yol çalışmaları sayesinde mahallelerimiz daha sağlıklı ulaşım imkanlarına ulaşıyor açıklamasında bulundu.

Stabilize yol çalışmalarını yerinde inceleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık kırsal mahalledeki vatandaşlarla bir araya gelerek ihtiyaçlarını dinleyip sohbet etti.Belediye olarak yapılan çalışmaların devam edeceğini dile getiren başkan bayık  yapılan çalışmalarla kırsal mahallelerimiz daha güzel bir görünüme kavuşacaktır dedi.