20 Kasım 2017 Pazartesi
Anasayfa > HABERLER > Abdülkerim Gök'ten Hilvan Belediyesi'ne Ziyaret

Abdülkerim Gök'ten Hilvan Belediyesi'ne Ziyaret

22.09.2017 17:00:32 12 14 16 18 yazdır
Şanlıurfa AK Parti 24. Dönem Milletvekili ve Kalkınma Bakanlığı Müşaviri Abdülkerim Gök bazı temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Hilvan'a gitti.
Abdülkerim Gök'ten Hilvan Belediyesi'ne Ziyaret

AK parti İlçe Başkanlığı ve Hilvan Kaymakamlığı'na yaptığı ziyaretlerin ardından Hilvan Belediyesi'ne geçen Gök, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile birlikte Hilvan'da yapılan ve devam eden çalışmaları değerlendirdi. Hilvan ile ilgili düşüncelerini aktaran Doçent Doktor Abdülkerim Gök, Hilvan'da yapılan çalışmalar için belediye başkanımız Aslan Ali Bayık'a yürekten teşekkür ediyorum dedi.

Hem milletvekili olduğu dönemde hem de mevcut konumu itibarı ile Hilvan'a büyük katkı sağladığını belirten Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, desteklerinden dolayı Abdülkerim Gök'e şahsım ve Hilvan adına şükranlarımı sunuyorum dedi.